Retningslinjer - personlege print

Retningslinjer ved bestilling av personlge portretter og- eller babyprint. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

Kva får du ved bestilling av personleg print?

Du får fysiske print av din bestilling, signert og nummerert, i posten.
Du får også en digital variant med mitt navn på, som du kan dele så lenge navnet forblir på.
Ramme er ikkje inkludert.


Korleis blir printet laga
Eg tegner frå bildet du sender meg for hånd (digitalt) for å få fram mest mulig likheter. Dermed farger og skyggelegger eg motivet basert på fargene i bilde, om ikkje anna er avtalt. Bakgrunnen blir laga etter ditt ønske, før navn og ønska informasjon blir lagt på.

Eg sender deg eit bilde av verket, kor du eventuelt kan be om endringar, før eg printer ut verket, signerer og nummerert, pakker inn og sender til deg. Ønsker du endringar så er det to revisjons-runder med i prisen, før det koster 200,- per ekstra runde.


Referansebilde
Verket blir laga ut i fra referansebildet du sender meg, og er noko eg må godkjenne før bestillingen blir godkjent.
Referansebildet treng ikkje nødvendigvis å vere av høg kvalitet, så lenge det er mulig for meg å tyde ansikt, hender og føtter.


Viktig!
Alle kunstprint eg sender blir signert og nummerert (på baksida på babyprint), så eg må vite på forhånd kor mange print du ønsker. Dette er med hensyn til skatt og MVA.


Digital fil av din bestilling
Du kan også kjøpe ei digital bildefil av bestillingen din. Bildefilen koster kr 500 om du kjøper den i tillegg til ett print, og kan brukes som du sjølv ønsker til all ikkje-kommersiell bruk.


Print
Alle motivene blir printet “in house” av meg på matt kunstpapir med en vekt på minst 170g. Eg går grundig over alle og godkjenner før eg sender dei. Husk! Eit fysiskt print kjem aldri ut med identiske fargar til det som blir vist på ein skjerm, men eg sørger alltid for fine og friske fargar, og sender aldri print eg ikkje er fornøyd med.


Frakt
Frakten koster 79,- og sendes i pappkonvolutt eller papphyse.

Skulle printet få skader under forsendelsen, send meg eit bildebevis så sender eg deg et nytt print.


Angrerett og avbestilling
Kvart print er unikt med tydelig personlege preg, så det er ingen angrerett etter loven (jf. Angrerettloven § 22).

Ønsker du å avbestille en bestilling som er påbegynt (etter forbrukerkjøpsloven §41), kommer det eit erstatningskrav for økonomisk tap som følge av avbestillingen på 50% av avtalt kjøpspris.


Opphavsrett
Eg beholder opphavsretten til alle kunstverk etter åndsverkloven. Du som kjøper har tillatelse til å dele verket offentlig og ha det til utstilling privat.
All kommersiell reproduksjon av verket er strengt forbudt, med mindre me har avtalt noko anna skriftlig.


Min bruksrett av verket
Eg reserverer meg retten til å bruke verket i egenreklame, men mindre annet er avtalt. Gi en beskjed om verket er en gave, så eg kan vente med å dele til gaven er gitt.


Betaling
Eg sender ein faktura med 14 dagers forfall like før eg er klar til å starter på bestillingen din. Så snart fakturaen er betalt, sier eg i fra på e-post og starter tegningen. Printet blir levert 1-2 veker etter mottatt betaling.